Daarom boekt u bij Cruisewinkel!

Waar moet u allemaal op letten als u een cruisevakantie boekt? Cruisewinkel helpt u graag de ideale cruisevakantie te boeken door een goed en onafhankelijk advies. Wij helpen u bij het kiezen van een passende vaarroute, rederij en cruiseschip. Alle rederijen die wij vertegenwoordigen, kennen wij persoonlijk. Ook hebben we op nagenoeg alle schepen meegevaren. Voor een goed advies bent u bij Cruisewinkel aan het juiste adres!

Optimaal bereikbaar

Een cruise boeken is nét even anders dan het boeken van een standaard vakantie. Uiteraard wilt u dan met dé cruisespecialist van Nederland overleggen.  Daarnaast zijn wij van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week uw cruise boeken op cruisewinkel.nl.

Green Cruise

Cruisewinkel vindt net als u het milieu en duurzaam reizen belangrijk! Wij hebben als eerste Nederlandse cruisespecialist het initiatief genomen om iets te doen aan de CO2 emissie van cruises. Cruisewinkel heeft samen met Climate Neutral Group (bekend van onder andere Green Seat) en studenten van de Wageningse Universiteit Green Cruise ontwikkeld. Een calculatiemodel waarin de CO2 uitstoot per cruiseschip werd berekend en een compensatiebedrag in rekening werd gebracht. Cruisewinkel heeft echter besloten dit nu voor alle geboekte cruises mogelijk te maken. U betaalt hier niets extra’s voor, maar Cruisewinkel levert voor u een bijdrage in de vorm van een totaalbedrag aan Climate Neutral Group. Zij investeren dit in duurzame energieprojecten, die u kunt terugvinden op de website van Climate Neutral Group. Uniek voor de cruisesector en een goed gevoel voor u!

Naast het Green Cruise initiatief van Cruisewinkel dragen ook rederijen hun steentje bij om het cruisen zo milieuvriendelijk als mogelijk te maken. Zo varen de cruiseschepen van AIDA bijvoorbeeld steeds meer op Liquid Natural Gas (LNG), een brandstof die vele malen minder CO2 uitstoot dan traditionele brandstoffen. MSC Cruises heeft een deel van haar vloot uitgerust met Exhaust Gas Cleaning Systems (EGCS) om de zwaveluitstoot van schepen met 97 procent te verminderen!

Flying Blue

Boek uw cruise óf cruise inclusief Skyteam-partner & Flying blue airline-partners vluchten bij Cruisewinkel en ontvang voor iedere gespendeerde Euro een Flying Blue Mile. De Miles voor uw cruise ontvangt u van ons en de Miles op het vluchtgedeelte ontvangt u van Flying Blue over uw vluchten op Skyteam-partners of de airline-partners (o.a. Air France en Delta). De mijlen worden maximaal een maand na terugkomst van uw cruise bijgeschreven op uw account. U kunt tijdens het boekingsproces uw Flying Blue-nummer invoeren of dit telefonisch aan ons doorgeven. De Miles worden gegeven over de per persoonsprijs en zijn persoonsgebonden. Een extra voordeel om uw cruise dus bij Cuisewinkel te boeken!

Waarom u kiest voor Cruisewinkel

De meest uitgebreide zoekmachine

Cruisewinkel biedt een handige en snelle zoekmachine die u eenvoudig laat zoeken naar de ideale cruisevakantie.

Wereldwijd cruise aanbod

Cruisewinkel biedt wereldwijde routes met meer dan 20 rederijen, honderden schepen en duizenden cruises.

Klanten beoordelen ons met een 9.0

Gebaseerd op maar liefst 880 beoordelingen van tevreden cruiseliefhebbers.

Volgende artikel

Welke hut kiest u?