Rederij
Princess Cruises

Aan boord van Princess Cruises zult u zich thuis voelen! Het geheel doet sfeervol en niet massaal aan. De Princess schepen zijn drijvende vakantieparadijzen, voorzien van alle mogelijke faciliteiten voor totale ontspanning. De premium rederij biedt een hoog serviceniveau en intieme sfeer. Dankzij haar vele lokale bestemmingsspecialisten weet Princess op al haar 170 vaarroutes bijzondere ervaringen aan te bieden.

Medallion Class ervaring

Een Princess MedallionClass ™-vakantie tilt service naar een hoger niveau met unieke ervaringen die u helpen meer uit uw vakantie te halen. Het begint allemaal met uw OceanMedallion ™, een draagbaar apparaatje met het formaat van een klein muntstuk dat van alles mogelijk maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld sneller - contactloos - aan boord stappen, heeft u de mogelijkheid om uw familie en vrienden op het schip te lokaliseren, kunt u drankjes bestellen, contactloos betalen en uw hut betreden met de Medallion. 

Sinds 2021 zijn de volgende schepen van Princess in de vaart als MedallionClass schepen: Coral Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Grand Princess, Island Princess, Majestic Princess en de Saphire Princess. Van de reeds bestaande MedallionClass schepen zullen er maar liefst 3 naar Europa komen: de Enchanted Princess, Sky Princess en Regal Princess.

entertainment

Aan boord van de Enchanted Princess zult u entertainment vinden van wereldniveau. Zo beschikt het schip over een modern verbluffend theater waar u de ster artiesten kunt aanschouwen tijdens een van de voorstellingen. U kunt zelf een ster worden bij de show ‘’The Voice of the Ocean’’ competitie. Net als het zusterschip Sky Princess heeft Enchanted Princess een complete jazz lounge, waar u dagelijks kunt genieten van een live optreden die de sterren van de hemel speelt of een bezoek brengen aan de andere unieke bars en shows met verschillende thema’s. Uniek bij Princess Cruises zijn de "Movies Under the Stars" waarbij u een film kunt kijken onder de prachtige sterrenhemel. Houdt u van wat avontuur dan heeft de Enchanted Princess een avontuur om nooit te vergeten. Stap in de escaperoom en probeer uw weg naar buiten te puzzelen voor de tijd voorbij is. Bent u niet bang voor hoogtes? Op de nieuwste Princess schepen kunt u de zee onder u bekijken waneer u over de glazen loopbrug 'Skywalk' loopt!

TheVoice

De princess-vloot

Hoewel de moderne schepen van Princess Cruises variëren in grootte, zijn ze zo ingericht, dat aan boord volop knusse plekjes te vinden zijn. Sommige schepen bieden plaats aan meer dan 3.000 passagiers, anderen aan nog geen 700. Er is van alles te doen, van sport en ontspanning tot workshops en entertainment.

Het nieuwste schip van Princess Cruises is de Enchanted Princess. Met 15 dekken hoog en een passagiers aantal van 3,660 passagiers is dit een van de grootste schepen uit de Princess vloot. Het schip is royaal opgezet en heeft de passagiers veel te bieden. De vele restaurants die u gewend bent van Princess zijn aanwezig maar dan in een nieuw jasje. Enchanted Princess heeft een jazz club waar u overdag een salsa les kunt nemen en in de avond kunt genieten van een live optreden van een jazz band. Nog een ander hoogtepunt aan boord is letterlijk een hoogtepunt. De Skysuites hebben het grootste balkon die te vinden is op zee en daarmee ook het meest panoramische uitzicht. Laat u verwennen door de Enchanted Princess en laat u betoveren door haar luxe.

Vaar mee op de Enchanted Princess door de Middellandse Zee naar prachtige bestemmingen als Rome, Gibraltar, Livorno en Barcelona. Of stap aan boord van haar zusterschip de Sky Princess naar de Britse Eilanden en ontdek schitterende bestemmingen als Dublin, Belfast en Edinburg!

Princess Cruises

Alle cruises van de Enchanted Princess

Bekijk waar het schip vaart in 2021!

Princess Plus

Maak uw cruise aan boord van Princess Cruises nóg comfortabeler door te kiezen voor het Princess Plus pakket. Bij Princess Plus ontvangt u tegen een gereduceerd tarief maar liefst drie extra's zodat u tijdens uw cruise nergens meer aan hoeft te denken. Het Princess Plus pakket heeft een waarde van $95,- p.p.p.d., maar kan vooraf online of bij een van onze cruisespecialsiten geboekt worden voor $40,- p.p.p.d.

Bij Princess Plus ontvangt u de volgende extra’s inclusief:

  • Premier drankenpakket
  • Onbeperkt WiFi pakket
  • Fooien
Princess Cruises Royal Princess

Waarom u kiest voor princess cruises

Één van de beste internationale premium rederijen

Kies voor comfort en luxe.

15 moderne schepen en 170 routes

Vaar met Princess naar maar liefst 380 bestemmingen, zoals de Caribbean, Alaska, Panamakanaal, Mexicaanse Riviera, Europa,Zuid-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Pacific, Hawaii, Azië, Canada, Antarctica of maak een wereldcruise!

Ocean Medallion

Één handig apparaatje waarmee passagierservaringen naar een nog hoger niveau worden getild.

Volgende artikel

Cunard