Rederij
Cunard

Cunard kent het begrip Ocean Liner als geen ander, aangezien zij als 180 jaar onze wereldzeeën bevaren! Cruisen met Cunard roept eeuwenoude tradities op in typische Britse stijl. De schepen bieden een mix van tijdloze elegantie en hedendaagse gratie. Ervaar een onvergetelijke cruise met hoogstaande culinaire genoegens, perfecte service en een ruime keuze aan faciliteiten en activiteiten. 

Reizen met Cunard is legendarisch, elegant en memorabel. Wanneer u aan boord stapt zult u een onvergetelijke cruise ervaren, genieten van de typische Britse stijl, perfecte service en een ruime keuze aan faciliteiten en activiteiten. De sfeer aan boord is overdag casual en ’s avonds variërend van elegant casual tot formeel, waarbij een smoking of avondjurk zeker niet ongebruikelijk is. 

De Queens van Cunard

Cunard heeft vandaag de dag een jonge vloot met drie schitterende Cunard Queens; de RMS Queen Mary 2, de Queen Victoria en de Queen Elizabeth. De schepen bieden een perfecte mix van tijdloze elegantie en hedendaagse gratie. De klassieke Engelse uitstraling vindt u o.a. terug in een klassieke High Tea op zee en een Engelse Pub aan boord. De schepen zijn stijlvol ingericht met marmer en hout en stralen een absolute Britse sfeer en elegantie uit. Dansliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan boord van alledrie de schepen, zij beschikken namelijk over de allergrootste balzalen op zee!

Queen Victoria

Queen Mary 2

Queen Elizabeth

Verken de Middellandse Zee met Cunard

Historische bezienswaardigheden, zonovergoten stranden en architectonische hoogstandjes vormen de ingrediënten van de reizen van de Queen Elizabeth naar de Westelijke Middellandse Zee in 2022. Laat u inspireren door de pracht en praal van Gaudi's beroemde onvoltooide basiliek - de Sagrada Familia in Barcelona - of begeef u op de plek waar Gladiatoren ooit de strijd waagden tijdens een tour door Rome, naar het beroemde Colosseum. In Gibraltar maakt u kennis met de nieuwsgierige Barbarijse apen terwijl u in Cartagena zal genieten van haar natuurlijke haven en historisch kasteel. Net ten zuiden van Pisa staan u middeleeuwse vestingwerken en verse zeevruchten te wachten, terwijl de beroemde scheve toren van Italië slechts een halfuur van de haven van Livorno verwijderd is. Er is geen chiquere manier om de Middellandse Zee te verkennen dan met Cunard. Bekijk een prachtige impressie van Europa in de onderstaande video.

Britannia Restaurant, Britannia Club & Grill Suites

Dineren is een hoogtepunt van elke Cunard-reis en het Britannia Restaurant zorgt ervoor dat het onvergetelijk wordt, vooral op galavonden. Ervaar een stijlvolle en levendige sfeer en laat u verleiden door vers bereide gerechten die variëren van traditionele favorieten tot eigentijdse selecties.

De stijlvolle Britannia Club biedt een intieme omgeving waar u hoogstaande service staat te wachten, in combinatie met heerlijke gerechten. Wanneer u in een Britannia Club Balcony-passagiershut verblijft, kunt u ervoor kiezen om hier te ontbijten, lunchen of dineren. 

Aan boord van alle drie de Queens, in het exclusieve comfort van de Grill Suites, ervaart u het beste van het beste: attente service en nog meer ruimte om te ontspannen in luxe.

Waarom u kiest voor Cunard

Klassiek cruisen

Cruisen zoals het ooit begon: elegant en formeel.

180 jaar ervaring op de wereldzeeën

Cunard is sinds 1840 actief en combineert haar allerbeste tradities in de perfecte reis.

Britse tradities

Geniet dagelijks van een heerlijke, klassieke Britse Afternoon Tea in de Queens Room, leer de eeuwenoude galante technieken van de vechtsport tijdens een cursus schermen of dans de sterren van de hemel tijdens de gala avonden in de grootse ‘ballroom’ op zee. 

Volgende artikel

Royal Caribbean