Rederij
Royal Caribbean

Royal Caribbean® is zeker één van de meest innovatieve rederijen ter wereld. De rederij beschikt over 27 prachtige, grote schepen die in totaal meer dan 150 verschillende havens aandoen. Er hangt een informele sfeer en service wordt hoog in het vaandel gedragen. Wie voor Royal Caribbean kiest, heeft een uitgebreid aanbod aan sportieve activiteiten aan boord. Zo beschikken de schepen onder andere over ijsbanen, klimmuren, een surfsimulator, minigolf, zwembaden, bubbelbaden, fitnesszalen en spa’s. 

Middellandse Zee

Het Middellandse Zeegebied is bij uitstek de meest populaire cruisebestemming. Stap in de zomer van 2021 aan boord van Harmony of the Seas® of Odyssey of the Seas op een Middellandse Zee cruise en ontdek wat het Middellandse Zeegebied zo speciaal maakt. Aan boord van de schepen van Royal Caribbean zult u optimaal kunnen genieten van de prachtige bestemmingen en van alle faciliteiten aan boord!

Harmony of the seas

Beleef een onvergetelijke ervaring aan boord van de Harmony of the Seas en geniet van een groot aanbod restaurants en talloze spannende activiteiten. De prachtige hutten bieden veel comfort en zijn gedeeltelijk voorzien van virtuele balkons. Een hoge mate van service maakt reizen met de Harmony of the Seas een ware belevenis! Aan boord van dit schip vindt u een aantal unieke faciliteiten zoals de groene oase van Central Park. Maar dit is pas het begin van de diverse mogelijkheden aan boord. Op het schip zijn een klimmuur, een schaatsbaan, 4 zwembaden en een 25 meter lange zipline aanwezig.

Odyssey of the seas

Als het nieuwste lid van de Royal Caribbean-vloot en zusterschip van de Spectrum of the Seas®, behoort de Odyssey of the Seasâ„  tot de gloednieuwe Quantum Ultra-klasse. Verveling zult u hier niet vinden! Aan boord van Odyssey of the Seas vindt u een groot multimediaal theater, casino en de Two70° Bar. Wie liever geniet van de frisse lucht aan dek kan zich uitleven in de FlowRider® surfsimulator of genieten van een adembenemend uitzicht in de North Star® op een hoogte van circa 90 meter. Echte sensatie wordt vooral gegarandeerd door de RipCord® by iFLY® skydiving of de Sky-Pad bungee trampoline, waar gasten zich met behulp van een virtual reality koptelefoon kunnen onderdompelen in een andere wereld.

entertainment & activiteiten

De schepen uit de enorme vloot van Royal Caribbean beschikken over vele faciliteiten zoals winkeltjes, bars en een reusachtig theater of bij de Oasis-klasse schepen zelfs een heus AquaTheater met indrukwekkend entertainment. Aan boord van de laatstgenoemde klasse schepen is zelfs Central Park nagebootst en hiervoor zijn meer dan 17.000 echte planten en struiken gebruikt. Deze schepen zijn dan ook niet voor niets de grootste ter wereld! Ook aan de kinderen heeft Royal Caribbean gedacht: er is een uitgebreid programma voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf 6 maanden tot 17 jaar. Zo kunt u zelf ontspannen terwijl uw kinderen zich vermaken! Eenmaal aangemeerd aan land worden diverse excursies voor jong en oud aangeboden. Zo zorgt deze rederij voor een prettig verblijf zowel op zee als aan land!

Central Park, Harmony of the Seas

Waarom je kiest voor royal Caribbean

Spectaculaire activiteiten

Surfen, schaatsen, indoor skydiven - je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk bij Royal Caribbean!

De Grootste cruiseschepen ter wereld

Je raakt niet uitgekeken aan boord van de schepen van Royal Caribbean!

Entertainment van topniveau

Geniet van heuse Broadway voorstellingen of adembenemende aqua shows.

Bekijk alle schepen van Royal Caribbean

Royal Caribbean beschikt over 27 prachtige, grote schepen. Benieuwd welk schip het beste bij u past? Bekijk dan alle schepen op onze website óf bekijk hier het overzicht met alle faciliteiten per schip.

Volgende artikel

Riviercruises