Inspiratie
Populairder dan ooit: Riviercruises

Riviercruises brengen passagiers naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Stap aan boord van een comfortabel riviercruiseschip en ervaar hoe het is om diverse landen te ontdekken door te cruisen over de meest indrukwekkende rivieren.

Rijn

De rivier de Rijn is een 1.233-kilometer lange rivier in Europa, beginnend in Zwitserland. Via Duitsland stroomt de Rijn naar Nederland. Het grootste gedeelte, 800 kilometer ligt in Duitsland. Daarnaast ligt het stroomgebied ook in Liechtenstein, Oostenrijk en Frankrijk. Vanwege de vele landen en diversiteit zijn Rijnreizen zeer geliefd.

Seine

De Seine is een rivier die volledig in Frankrijk ligt. De rivier is 776 kilometer lang en stroomt voornamelijk door het noorden van Frankrijk. De Seine begint in een kleine vallei vlakbij Dijon en mondt uit in het Kanaal, de zee tussen Frankrijk en Groot-Brittannië.

Donau

De Donau stroomt door tien verschillende landen in Europa en begint in het Zwarte Woud in Duitsland. De rivier is 2.829 kilometer lang en mondt uit in de Zwarte Zee. Geen enkele rivier ter wereld stroomt door meer landen dan de Donau.

Straatsburg (Frankrijk)

"Ik herontdekte Europa door een prachtige riviercruise over de Rijn" 
- Conny van Amerongen

Zonsondergang bij Bonn (Duitsland)

VIVA Cruises

VIVA Cruises is opgericht in 2018 en is een riviertouroperator van Scylla AG. Gasten kunnen genieten van riviercruises van hoge kwaliteit met uitstekende service en moderne scheepsuitrusting. Alle schepen varen onder Zwitserse vlag en hebben een stijlvol en licht interieur, dat uitnodigt tot ontspanning.

Het VIVA All-Inclusive concept zorgt voor bijzonder genieten op de rivier. Gasten profiteren van tal van diensten aan boord, waaronder volpension en snacks, een grote keuze aan drankjes, wifi, exclusieve schoonheidsproducten en fooien die bij de prijs zijn inbegrepen.

VIVA Cruises biedt veelzijdige, luxe riviercruises aan, bijvoorbeeld op de Donau, Rijn, Main, Elbe, Moezel, Rhône of de Seine. Of het nu op het ruime zonnedek, in de panoramasalon, in het gastronomische restaurant of in de moderne en elegante buitenhutten is - het motto "Enjoy The Moment" komt overal goed tot zijn recht. 

VIVA Cruises

Bekijk het aanbod van VIVA Cruises

Laat u verrassen door een bijzonder luxe riviercruise concept.

A-ROSA

De naam A-ROSA staat voor rooskleurige dagen op de rivieren van Centraal-Europa. De speerpunten van A-ROSA zijn uitstekende service, gastronomische lekkernijen en onvergetelijke momenten aan boord. De schepen zijn uitgerust met comfortabele faciliteiten aan boord die voor ontspanning en activiteit zorgen. Zo is er de mogelijkheid om te fitnessen of mee te doen aan dagelijkse sportactiviteiten. In de wellnessruimte SPA-ROSA kan worden genoten van massages en schoonheidsbehandelingen.

Bezoek prachtige steden, geniet van adembenemende landschappen en maak kennis met nieuwe mensen en culturen. Ontdek de bruisende metropolen zoals Passau, Wenen en Boedapest tijdens een Donau-cruise. Ervaar de Franse charme aan de Rhône / Saône of maak kennis met de verscheidenheid aan routes op de Rijn.

A-ROSA

Bekijk het aanbod van A-ROSA

Vaar in luxe over de rivieren van Europa

Lüftner Cruises

Aan boord bij Lüftner Cruises ervaart u service en comfort van het hoogste niveau! Deze rederij is opgericht in 1994 en inmiddels actief op de mooiste rivieren van Europa. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de schilderachtige Rijn & Moesel of de prachtige Donau.

De vloot bestaat uit 9 schepen welke speciaal gebouwd zijn voor optimaal comfort van de passagiers. Aan boord van de Amadeus schepen ervaart u uitstekende dienstverlening en service en sublieme gastronomie. De keuken combineert regionale streekgerechten met verse en authentieke ingrediënten, waardoor u elke dag weer verrast zult worden.

De hutten zijn van alle gemakken voorzien zodat u optimaal kunt ontspannen en aan boord kunt u ook gebruik maken van fitness faciliteiten, massages en een kapsalon.

Bevaar de rivieren in stijl aan boord van uw 5-sterren schip!

Lüftner Cruises

Bekijk het aanbod van Lüftner Cruises

Vaar in luxe over de rivieren van Europa

Volgende artikel

Hygiëne en veiligheid