Luchtvaartmaatschappij
KLM
Preferred partner van Cruisewinkel

KLM werd opgericht op 7 oktober 1919 en is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Wanneer u een cruise met vluchten zoekt bij Cruisewinkel, tonen wij u altijd de best passende KLM-vluchten!

Coronavirus: meest gestelde vragen

Sinds het uitbreken van het coronavirus houdt KLM de situatie nauwlettend in de gaten en doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een vertrouwd gevoel op reis kunt gaan. U vindt hieronder antwoorden op de meestgestelde vragen:

Samen veilig op reis

Uw veiligheid is de belangrijkste prioriteit bij KLM. Om ervoor te zorgen dat onze passagiers en crew zich veilig voelen, zijn diverse hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen volgens de WHO- en RIVM-richtlijnen. Van mondkapjes tot anderhalve meter regelementen en HEPA-filters: in deze video vertelt KLM u er meer over.

Compenseer uw CO2-uitstoot

Met de CO2ZERO-service van KLM kunt u uw persoonlijke aandeel van de CO2-uitstoot van je vlucht compenseren en zo je CO2-voetafdruk neutraliseren. Door gebruik te maken van onze CO2ZERO-service draagt u direct bij aan het ‘CO2OL Tropical Mix’ herbebossingsinitiatief in Panama, waar al minstens 7,5 miljoen bomen zijn geplant. U kunt CO2ZERO laten selecteren als reisoptie wanneer u uw vlucht boekt.

Daarom is KLM preferred partner van Cruisewinkel

KLM heeft diverse hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen volgens de WHO- en RIVM-richtlijnen

Boek met vertrouwen: Het boekingsbeleid van KLM biedt u maximale flexibiliteit bij het plannen van uw reis

KLM neemt het voortouw bij het creëren van een duurzamere toekomst voor de luchtvaart

Volgende artikel

Luxe cruises