Rederij
Oceania Cruises

Wie aan boord komt bij Oceania Cruises, stapt in een wereld vol elegantie en klasse. Oceania Cruises vaart wereldwijd naar de mooiste bestemmingen en kan dankzij haar middelgrote schepen naast de grote wereldsteden ook de meest bijzondere kleine havens bezoeken. Aan boord van de stijlvolle schepen zijn niet-alcoholische drankjes, flesjes water, illy koffiespecialiteiten, ongelimiteerd gebruik van internet en 24-uurs roomservice dan ook altijd inbegrepen in de prijs en dineert u zonder extra kosten in de specialiteitenrestaurants waar de kwaliteit van de maaltijden en de service tot de beste van de zeven zeeën behoren.

Waarom u kiest voor Oceania Cruises

Middelgrote en elegante schepen

Elegante, casual ambiance aan boord van de schepen met 684 tot 1.250 gasten.

Vele extra's altijd inclusief

Ongelimiteerd gebruik van internet, niet-alcoholische drankjes, flesjes water, illy koffiespecialiteiten en 24-uurs roomservice zijn altijd inbegrepen in de prijs.

De beste maaltijden op zee

Dineer zonder extra kosten in de specialiteitenrestaurants waar de kwaliteit van de maaltijden en de service tot de beste van de zeven zeeën behoren!

Culinair genieten

De sfeer aan boord is ontspannen en informeel, u kunt dan ook aan tafel wanneer u wilt. Dát u aan tafel wilt kunnen we u garanderen. Oceania Cruises beschikt over de beste keukens op zee en is meerdere malen bekroond tot ‘Finest Cuisine at Sea’. Van een Italiaans restaurant tot een Aziatisch etablissement en van een Franse bistro tot een steakhouse. Aan boord van de schepen kunt u uw smaakpapillen echt verwennen. 

Faciliteiten en ontspanning

Waar een cruise met de kleinschalige premium plus rederij Oceania Cruises sowieso al ontspannen en relaxed is, kunt u hier nog een schepje bovenop doen door gebruik te maken van de complete Aquamar Spa, de state-of-the-art fitness, of het volgen van één van de speciale sportprogramma's. De Marina en Riviera beschikken over een hands-on kookruimte waar verschillende lessen worden gegeven in koken, ook wel het 'Culinary Center'.

Elegante schepen

De vloot van Oceania Cruises bestaat uit 6 prachtige kleine en middelgrote schepen. Oceania Cruises is begonnen met drie kleine schepen geschikt voor zo'n 684 gasten. In 2011 is de Marina in de vaart gegaan met zo'n 1250 gasten en beschikt over twee extra specialiteitenrestaurants, grotere buiten-, balkonhutten en Suites. De Riviera is in het voorjaar van 2012 in de vaart gegaan en is te vergelijken met de Marina. Op dit moment beschikt de vloot over maar liefst zes schepen. Aan boord van de kleinschalige en middelgrote premium plus schepen, geniet u van vele extra's zoals specialiteiten restaurants zonder toeslag, softdrinks inclusief en in diverse havens een gratis shuttlebus naar het centrum. 

Riviera

De Riviera is een middelgroot schip uit het jaar 2012. De receptieruimte van de Riviera bestaat uit twee trappen versierd met Lalique-kristallen en kristallen pilaren. Een echte blikvanger is de grootse handgemaakte Italiaanse kroonluchter. De Riviera heeft een stijlvolle en elegante uitstraling waardoor zij voor velen een tweede thuis zal zijn.

Marina

De Marina is een middelgroot schip uit het jaar 2011 en is het eerste schip in de Oceania-klasse. Het schip is bekleed met rijke houtsoorten, Italiaans marmer, graniet, wollen tapijten en leer. Deze bekleding maakt dat het schip een zeer elegante en stijlvolle uitstraling heeft. De Marina was overigens het eerste schip van Oceania Cruises dat Cuba bezocht.

Sirena

De Sirena is het vierde in de Regatta-klasse. Het schip is gedoopt door de dochter van chef-kok Jacques Pepin, Claudine. De elegante Sirena is door recente renovaties volledig modern uitgerust. Het schip geeft haar gasten een gemoedelijk en warme sfeer en door de grootte van het schip heeft het de mogelijkheid om kleinere havens aan te doen.

Insignia

De Insignia is een klein schip uit het jaar 1998 en vaart sinds 2003 voor Oceania Cruises. Het schip is de eerste in de Regatta-klasse en vanwege haar grootte heeft het schip de mogelijkheid om kleinere en bijzondere havens aan te doen. De Insignia is een klein, rustig en comfortabel schip waar iedere passagier zich binnen een mum van tijd volledig thuis voelt.

Regatta

De Regatta is een klein schip uit het jaar 1998 en vaart sinds 2003 voor Oceania Cruises. Het schip is de tweede in de Regatta-klasse en is bekleed met teakhout, op maat gemaakte steen- en tegelwerk en neoklassieke meubels. Al met al is de Regatta een elegant en charmant schip. Vanwege haar fijne grootte zal u zich binnen een mum van tijd thuis voelen.

Klaar om de wereld te ontdekken in ultieme luxe?

Stap aan boord van één van de 6 luxueuze en middelgrote schepen van Oceania Cruises en vaar naar de verste uithoeken van de wereld.

Volgende artikel

Regent Seven Seas Cruises