Rederij
Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises organiseert unieke cruises die u de hele wereld laten ontdekken en staat voor persoonlijke aandacht, uitzonderlijke service en uitstekende kwaliteit. De middelgrote suite-only schepen varen naar de meest pittoreske havens over de hele wereld en bieden plaats aan maximaal 750 gasten waardoor privacy, ongekende ruimte en een intieme sfeer gegarandeerd zijn.

Ultraluxe schepen

Aan boord van de vijf schepen in de vloot van Regent Seven Seas Cruises kunt u genieten van een uitgebreide all-inclusive formule op het hoogste niveau, waarbij u zonder toeslag geniet van ongekende keuze uit culinaire maaltijden in diverse (specialiteiten-) restaurants aan boord, een breed scala aan (non-) alcoholische dranken, laundry service, gratis wifi, een gevulde minibar en service van een ongekend hoog niveau. Daarnaast zijn de fooien inclusief in de cruiseprijs en biedt de rederij hoogstaand entertainment en ultieme ontspanning.

Seven Seas Splendor

Seven Seas Splendor is het vijfde schip uit de vloot van Regent Seven Seas Cruises. Seven Seas Splendor biedt luxe in perfectie, met eersteklas service, royale interieurs en stijlvolle elegantie. Gasten aan boord van dit luxe schip staat een unieke belevenis te wachten, mede door de enorme ruimte, tal van voorzieningen en het bijzondere ontwerp met hoge plafonds en prachtige kroonluchters.

Excursies

Een veelzijdig aanbod van excursies in elke haven is bij Regent inclusief, variënd van citytours tot museumbezoek, culinaire tours en zelfs excursies die u in contact brengen met de locale bevolking. Tegen toeslag is er ook het Regent Choice Shore Excursions programma met unieke en onovertroffen belevenissen. Vlieg met een helikopter over de bossen en bergen van Alaska en beleef de imposante Mendenhall-gletsjer op bijzondere wijze. Of struin 's nachts door het Catherine's Palace in Sint-Petersburg tijdens een privé-rondleiding,  begeleid door een strijkkwartet. Bekijk hier een voorbeeld van diverse excursies.

Waarom u kiest voor Regent Seven seas cruises

pittoreske havens

Dankzij de perfecte afmetingen van de schepen bezoekt u de meest pittoreske havens en kunt u kiezen uit bijzondere excursies, die bij deze rederij standaard bij de cruiseprijs zijn inbegrepen!

Hoogstaand culinair concept

Het culinaire aanbod is van zeer hoog niveau. De schepen beschikken over meerdere specialiteitenrestaurants, waar topkoks diverse maaltijden voor u samenstellen. In het hoofdrestaurant Compass Rose kunt u uw gerechten volledig a-la-carte zelf samenstellen, wat oneindige mogelijkheden biedt. Bekijk hier een voorbeeldmenu.

Gastvrijheid van een ongekend niveau

Aan boord van de meest luxueuze cruiseschepen ter wereld biedt Regent Seven Seas Cruises u ongekende service en overtreffen kleine, onverwachte verrassingen en attenties telkens weer uw verwachtingen.

Upgrade your Horizon

Tot en met 28 februari 2021 ontvangt u gratis upgrades tot maar liefst 2 categorieën op geselecteerde afvaarten! 

Unieke routes voor 2022-2023

Regent Seven Seas Cruises vaart over de hele wereld en brengt u naar de meest bijzondere bestemmingen. Vaar bijvoorbeeld naar de Caribbean en ontdek tegelijkertijd de Amazone, kies voor een cruise langs de nog onontdekte schatten van de Zwarte Zee, ontdek Afrika of vaar rond Japan. Veel cruises in Azië en Afrika komen met een 3-nachten landprogramma, dat in de prijs is inbegrepen. De nieuwe routes voor 2022-2023 zijn werkelijk uniek en mogen niet op uw wensenlijstje ontbreken!

Volgende pagina

Contact