Rederij
Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line staat bekend om haar innovaties in de cruisewereld. De rederij introduceerde het zogenaamde freestyle cruising en zorgde hiermee voor een doorbraak in de cruisewereld. Geen vaste dinertijden en kledingvoorschriften. Vrijheid in optima forma!

Free at sea

Bij Norwegian Cruise Line kunt u op basis van het Free at Sea concept cruisen. Hierbij kunt u op alle afvaarten tegen betaling kiezen uit twee extra's: een premium drankenpakket, internetpakket, specialiteitenrestaurants-pakket, excursie-pakket of alleen havengelden betalen voor familie en vrienden (3e en 4e persoon in de hut). Dit pakket boekt u al vanaf € 99,- bij een 8-daagse cruise!

Norwegian Star, Le Bistro

Reis de zon achterna in de middellandse zee

De Griekse Eilanden, de Italiaanse Rivièra of toch de Franse Côte d'Azur? Met maar liefst 7 Norwegian Cruise Line schepen actief in het Middellandse Zeegebied heeft u volop de gelegenheid om úw favoriete cruiseroute uit te zoeken. Kies bijvoorbeeld voor een immens populaire cruise vanuit Barcelona met de Norwegian Epic, die u meeneemt langs steden als Rome, Livorno, Cannes en Palma de Mallorca. 

Spice H2O, Norwegian Epic

Rome (Italië)

Palma de Mallorca (Spanje)

Karten, klimmen en lasergamen

Als enige rederij in de wereld heeft Norwegian Cruise Line een kartbaan aan boord van 3 schepen uit haar vloot: de Norwegian Bliss, Norwegian Encore en Norwegian Joy. Maar ook op de andere schepen zullen passagiers zich niet snel vervelen. Zo zijn er o.a. klimwanden, sportvelden, lasergame arena's en te gekke glijbanen aanwezig! 

De vloot van Norwegian Cruise Line bestaat uit 17 schepen. Alle schepen hebben een prachtige boegschildering, die de naam of thuishaven van het schip uitbeeldt. Aan boord van de vrolijke en gezellige schepen ontbreekt het u en uw kinderen aan niets. Alles is ingericht op ontspannen en “niets moet, alles mag!” De cruises zijn uitermate geschikt voor een relaxte vakantie met de hele familie. Door het vrije en informele karakter van de cruises kunt u uw kinderen zelf het schip laten ontdekken. Of u kunt uw kind met een gerust hart overlaten aan het professionele entertainmentteam. En dan misschien zelf even genieten van een heerlijke massage in de spa?

Waarom u kiest voor Norwegian Cruise Line

Freestyle cruising

Kies zelf hoelaat u gaat dineren en welke kleding u draagt - wel zo ontspannen!

Free At Sea

Kies uit een restaurantpakket, wifi, excursietegoeden, drankenpakket of korting voor de 3e en 4e passagier in de hut.

Entertainment van de bovenste plank

Van bekende musicals tot spectaculaire muziekoptredens, er is voor ieder wat wils.

Volgende artikel

AIDA