Rederij
AIDA

Het Duitse AIDA doet veel dingen net even anders. AIDA geeft een nieuwe dimensie aan het cruisen. Aan boord heerst een informele sfeer en de rederij biedt veel sportmogelijkheden, zowel op het schip als aan wal. Sportief en ongedwongen, zo kunt u de rederij AIDA het best omschrijven. De hutten zijn zowel qua comfort als qua prijs aantrekkelijk voor gezinnen.

Semi All Inclusive of Premium All Inclusive?

Ongeacht welke cruise u met AIDA maakt, tafeldranken als koffie, thee, bier, wijn en fris zijn altijd inbegrepen in de reissom. Zo kunt u tijdens het ontbijt, lunch en diner heerlijk genieten van uw maaltijd en de bijbehorende dranken. Daarnaast betaalt u ook geen losse fooien bij AIDA, alleen wanneer u het wenst, kunt u extra fooien bijbetalen! En voor wie het nóg iets completer wil is er het Premium All Inclusive concept, wat u tegen een meerprijs kunt boeken. Zo ontvangt u een uitgebreid drankenpakket waarbij u ook buiten de maaltijden om kunt genieten van allerlei dranken, zoals de lekkerste cocktails. Daarnaast ontvangt u ook een wifi-pakket waarmee u het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw reis!

Milieuvriendelijke schepen

De AIDAperla (2017), AIDAnova (2018) en AIDAcosma (2021) vormen samen de drie nieuwste schepen van de AIDA-vloot. Wat deze schepen bijzonder maakt is dat ze varen op Liquid Natural Gas, oftewel LNG. Stap aan boord van de AIDAnova en ervaar hoe het eraan toe gaat aan boord van het meest milieuvriendelijke schip ter wereld!

Grote diversiteit aan activiteiten

Wanneer u aan boord van één van de AIDA schepen stapt, staat u een grote diversiteit aan activiteiten te wachten. Zo kunt u het gehele jaar door binnen zwemmen in de overdekte Beachclub, op avontuur gaan in de klimtuin of ontspannen in de sauna. In de avonduren geniet u van prachtige theatershows en bijzondere restaurants. Zo hebben meerdere schepen van AIDA een eigen bierbrouwerij aan boord! 

Het hele jaar door zwemmen in de overdekte Beachclub

Ontspannen in de sauna

Op avontuur in de klimtuin, op de AIDAnova en AIDAperla

Gezelligheid in de Brauhaus, een biertuin

Bijzondere shows in het Theatrium

Een potje voetbal op open zee

Onbezorgd op vakantie met AIDA

Wie AIDA eenmaal heeft ontdekt wilt niets anders meer! Ervaar het zelf en boek een van de fantastische AIDA aanbevelingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schitterende Canarische Eilanden cruise met de AIDAmar waarbij u deze winter nog van een heerlijke zon kunt genieten? 

Staat Noorwegen al langere tijd op uw 'wishlist' om te bezoeken? Of gaat u graag nog eens terug?Dan zijn deze AIDAnova reizen iets voor u. Vertrek in de zomer vanuit Kiel en ontdek de mooiste fjorden, dorpjes en watervallen! Met hetzelfde schip krijgt u ook de kans om de pracht en praal van de Oostzee te bezoeken.

Uiteraard worden er aan boord tal van maatregelen genomen om uw cruise zo veilig mogelijk te laten verlopen. Lees hier alles over de hygiëne en veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen.

Waarom u kiest voor aida

Semi All Inclusive concept

Ontvang veel inbegrepen diensten in de reissom.

Wellness en ontspanning

Boek een heerlijke massage of ontspan in de sauna: alle schepen hebben een uitgebreide spa aan boord.

Informele sfeer en sportief karakter

Reist u alleen, met uw partner of met het gezin? Jong en oud zullen zich perfect vermaken!

Volgende artikel

Princess Cruises